Logo Praktijk Viksa

Praktijk voor natuurgeneeskunde

Tarieven

Ik werk in mijn praktijk alleen op afspraak. Hiervoor kunt u contact opnemen per email, app of telefoon. Wanneer ik in behandeling ben of cursus geef neem ik geen telefoon aan en kunt u een boodschap inspreken op mijn voicemail. In principe kunt u bij mij een afspraak inplannen door de weeks overdag. Wanneer dit voor u niet mogelijk is, is in overleg in het weekend of ’s avonds ook mogelijk.

De therapeutische sessies duren normaal ongeveer een uur (75 min. voor een Energetic Sound Touch sessie), inclusief voor- en nagesprek. Een kortere sessie is in overleg natuurlijk ook mogelijk. Bij het eerste therapeutische consult zal ongeveer een kwartier extra nodig zijn voor een intakegesprek. Hiervoor wordt €10,- in rekening gebracht.

Veel zorgverzekeraars vergoeden de therapeutische sessies (ten dele) wanneer u aanvullend verzekerd bent. U kunt bij uw verzekeringsvoorwaarden kijken onder vergoeding van natuurgeneeskundige behandelingen. Een verwijsbrief van de huisarts is hiervoor niet nodig. Voor meer informatie over de vergoedingen door uw zorgverzekeraars voor de therapeutische sessies kunt u contact met mij opnemen via email. Cursussen of behandelingen die gericht zijn op ontspanning komen niet voor vergoeding in aanmerking. De therapeutische sessies zijn vrijgesteld van BTW. Andere sessies en cursussen zijn inclusief 21% BTW.

Afspraken, korter dan 24 uur van tevoren afgezegd, worden in rekening gebracht. Ik ben als geregistreerd massagetherapeut aangesloten bij de VBAG beroepsorganisatie en koepelorganisatie RBCZ/TCZ.

KvK: 53537696

BTW: NL002040310B62

Stemvorken

korte sessie

30 /45 Minuten Sessie

€45,- / €55,-

klassieke massage

standaard sessie

60/75 Minuten Sessie

€65,- / €75,-

Klankschalen

lange sessie

90 Minuten Sessie

€85,-

Klanksessie

klanksessie

60 Minuten klanksessie

2 p : €25,- p.p.

3/4p: €20,- p.p.

Tarieven

cursussen

Cursus ontspannende rugmassage


Cursus ontspannende rugmassage2 personen € 125,-


Eén van de cursussen bij Praktijk Vikasa is de cursus ontspannende voetmassage


Cursus ontspannende voetmassage2 personen € 100,-


Cursus babymassage


Cursus Babymassage

3 bijeenkomsten € 125,-

Privé sessie (in de praktijk) € 55,-

Privé sessie (op locatie) € 60,-