Logo Praktijk Viksa

Praktijk voor natuurgeneeskunde

Energetic SoundTouch

Energetic Soundtouch

Een Energetic SoundTouch behandeling geeft ontspanning en de klank en trilling werken op je lichaam en geest. De behandeling heeft een diepgaand effect en stimuleert op de verschillende lagen van je lichaam en geest. Energetic SoundTouch heeft effect op je gevoelens, je fysieke en energetische lichaam. Door te werken met energie door middel van klank, resonantie in de aura, op reflexpunten, meridianen en chakra’s ontstaat er een totaal therapeutisch effect op jou als geheel.

Er wordt in de behandelingen gewerkt met klankschalen (zowel tibetaans als kristal), koshi’s, stemvorken en een gong drum. Verder kan ik tijdens de behandeling de volgende technieken gebruiken: massagetherapie, klankschaalmassage, fonoforese, body drum relax, body stress release, energetic release technique en Soul Retrieval. Een Energetic SoundTouch behandeling is altijd aangepast aan wat er voor jou op dat moment nodig is, qua wensen en klachten.

Bij een Energetic SoundTouch behandeling is het alleen nodig om de schoenen uit en eventuele sieraden af te doen. Makkelijk zittende kleding is prettig bij deze behandeling.

Wat kan een Energetic SoundTouch behandeling doen?

Bhoedda

Het effect van de sessies is voor iedereen anders. Over het algemeen geven de behandelingen door de trillingen een diepgaande werking op het lichaam en de geest. Het geeft een diepe ontspanning, heeft een snelwerkend rustgevend effect en laat de energiebanen in je lichaam weer hun evenwicht vinden. Andere positieve effecten van de behandelingen zijn:

  • vermindering van gewricht- en spierpijnen
  • losmaken van spieren
  • beter in contact kunnen komen met eigen gevoelens, emoties en intuïtie
  • het activeren en ondersteunen van het zelfgenezend vermogen
  • het helen van blokkades in de aura, chakra’s en de ziel
  • lichamelijke en geestelijke ontspanning zodat er meer balans komt tussen denken en voelen
  • sterker in je eigen kracht komen te staan
  • een betere balans vinden  op energieniveau 

 

De behandelingen hebben ook invloed op hoe je emotioneel en mentaal in je vel zit. Na de behandelingen kun je ervaren dat je je positiever, meer ontspannen en energieker voelt. De behandelingen kunnen invloed hebben op je zelfvertrouwen, een stevige basis en meer rust in je hoofd geven. Ik ondersteun je graag in  je groei om dichter bij je kern te komen en steviger in je eigen kracht te staan.